Bedriftskunder

Visste du at: En utrent person utnytter bare 20-25 % av sin arbeidskapasitet i løpet av en arbeidsdag. Mens en person som mosjonerer regelmessig, utnytter opptil 50 %!

Studier viser dessuten at sykefraværet reduseres drastisk i bedrifter som satser på helse, en investering som sparer penger i begge ledd. Med andre ord er det vel investerte penger.

Mye tyder på at fysisk form har betydning for arbeidsmiljø og produktivitet (Handlingsplan for fysisk aktivitet 2005–2009, Sosial og Helsedirektoratet).
I henhold til Arbeidsmiljøloven § 3.4 Vurdering av tiltak for fysisk aktivitet fremkommer at "Arbeidsgiver skal, i tilknytning til det systematiske HMS–arbeidet, vurdere tiltak for å fremme fysisk aktivitet blant arbeidstakerne".

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Trening på arbeidsplassen

Vi kan bidra ved å skreddersy et treningstilbud som passer nettopp for din bedrift og dine medarbeidere. Surnadal trenings- og velværesenter kan komme ut til din bedrift – og ha en treningsøkt i arbeidstiden (pausetrim), eller dere kan booke en time her hos oss – og få en skreddersydd time i f. eks sal (pilates, yoga, styrke, strekk og tøy), tilpasset deres nivå og treningsmål.

Ta kontakt for tilbud

Tlf 93 06 70 72
post@suvelsenter.no

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.Publisert med Nettintro Publisering fra ibooking.no.