HVORDAN BOOKE TIMER

 

Førstegangs innlogging:

Du må ha ditt medlemsnummer for å kunne logge inn. Medlemsnummeret finner du på kontrakten fra oss eller ved å klikke på «jeg har glemt brukernavn og passord». Du kan selv velge om du vil ha brukernavn og passord tilsendt på e-post eller sms. Mottar du ikke dette kontakt oss på e-post post@suvelsenter.no eller komme innom resepsjonen i åpningstid. Du booker direkte via Min side login eller gå til timeplan. For ikke-medlemmer vil det bli mulighet til å se timeplanen og bestille via e-post post@suvelsenter.no.

Brukernavn: Medlemsnummeret ditt
Passord: Fødselsdato (6 siffer - f.eks. 010769) første gang du logger inn og deretter lager du ditt eget passord.
NB! Det er ikke alltid at kortnummeret stemmer overens med medlemsnummeret.

Generelt:

Bestillingen for den enkelte time åpner 3 dager før og stenger 1 timer før timen går.
Vi henstiller alle til å slette reservasjon av time dersom man av en eller annen grunn ikke kan møte på timen.

Innlogging:

Du må være innlogget for å kunne reservere og slette timer. Gå inn på timeplan og klikk på «Logg inn» og skriv inn ditt medlemsnummer og passord. Klikk deretter på de timene du ønsker å reservere.

Reservasjon av timer (krever innlogging):
I øverste venstre hjørne av timeplanen skal du finne navnet ditt – dette er en bekreftelse på at du er innlogget. Litt nedenfor navnet ser du en valgboks – her kan du velge uke for reservasjonen. Du får nå opp en timeplan der du vil finne timene du kan reservere. Selve reserveringen er enkel: klikk i den hvite firkanten i/ved siden av timen din. Trykk så på reserver rett over timeplanen. (NB: Timer som ikke har en hvit firkant ved siden av seg kan ikke reserveres – enten fordi de er fullbooket, at reservasjon ikke lenger er mulig, eller fordi de er for langt fram i tid til at du får lov til å reservere.) Reserveringen stopper en time før timen starter. Tilbake på reservasjonssiden kan du legge merke til at din reservasjon er avmerket ved siden av timen din. Du kan også se samtlige reservasjoner du har ved å velge linken «Mine reservasjoner».

Sletting av reservasjoner (krever innlogging):
Klikk på mine reservasjoner. Det vil være ett rødt kryss bak timen som du har reservert. Klikk på krysset og klikk på JA om du ønsker å avbestille timen. NB! Det er viktig at du sletter påmeldingen din dersom du ikke kan møte, slik at andre har anledning til å få din plass.
Du MÅ slette påmeldingen din innen 1 timer før timen starter.

Få oversikt over dine reservasjoner (krever innlogging):
Velg linken «Min side» øverst på siden. Du får opp en side med informasjon; ditt brukernavn, navn og kundenummer. Gjeldende og tidligere reservasjoner listes opp.

Utlogging:
Klikk på «Logg ut» øverst på siden.

Glemt passord:
Velg «Jeg har glemt brukernavn og passord». Her skriver du inn medlemsnummeret ditt og fødselsdatoen din – og du vil få passordet tilsendt på SMS og epost – gitt at disse opplysningene finnes hos treningssenteret

Info:

Alle timeplaner er satt opp med forbehold om feil og endringer. Alle påmeldte får beskjed på sms dersom timen avlyses eller endres.

 

 

 

 

 

 



Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.



Publisert med Nettintro Publisering fra ibooking.no.